Friday, November 26, 2010

Senang-senang je nak cakap perempuan murahan kan. Tak baik nilai orang sebegitu. Hak dia nak merokok ke beromen ke apa je lah. Awak tu mahal sangat eh? 
Oh ya,mahal lah juga. Awak sendiri yang mintak couple dengan lelaki,mahal tu.

Sunday, November 21, 2010

Najwa. Yang Teristimewa

Najwa. Baby ni anak kazen ayah. Anak mak su Safura. Sekali pandang memang dah nampak lain kan. Tapi Najwa ni baik sangat. Tak kuat merengek. Ibu dia cakap,nak jaga dia pon senang. Nak tidur kan pon senang,tepuk tepuk je belakang Najwa. Sumpah i cakap,i sayang betul baby ni. Dan bila i dah dapat pegang baby ni,jangan harap lah sesiapa nak pegang dia pulak. Tak sabar nak tunggu dia besar. Nak cium cium dia lagi.Nak borak dengan dia. Nak bawak dia jalan jalan. Rasa macam nak mintak izin ibu dia nak jaga dia seminggu. Kalau dapat,alhamdulillah. :))




Friday, November 19, 2010

Westlife & Diana Ross - When You Tell Me That You Love Me


I wanna call the stars
Down from the sky
I wanna live a day
That never dies
I wanna change the world
Only for you
All the impossible
I wanna do
Diana:
I wanna hold you close
Under the rain
I wanna kiss your smile
And feel the pain
I know what’s beautiful
Looking at you
In a world of lies
You are the truth
All:
And baby
Everytime you touch me
I become a hero
I’ll make you safe
No matter where you are
And bring you
Everything you ask for
Nothing is above me
I’m shining like a candle in the dark
When you tell me that you love me
Mark:
I wanna make you see
Just what I was
Show you the loneliness
And what it does
Diana:
You walked into my life
To stop my tears
Everything’s easy now
I have you here
All:
And baby
Everytime you touch me
I become a hero
I’ll make you safe
No matter where you are
And bring you
Everything you ask for
Nothing is above me
I’m shining like a candle in the dark
When you tell me that you love me
Mark:
Ooooooh
Diana:
In a world without you
(Mark: world without you)
I would always hunger
(Mark: I will always hunger)
All I need is your love
Mark & Diana:
…to make me stronger
All:
Everytime you touch me
I become a hero
I’ll make you safe
No matter where you are
(Mark: Matter where you are)
And bring you
Everything you ask for
Nothing is above me
I’m shining like a candle in the dark
When you tell me that you love me
When you tell me that you love me


*Lagu yang hampir setiap hari saya dengar time dulu dulu.

Tuesday, November 16, 2010

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Lama gila tak updates BLOG. Busy dengan kerja itu ini. Busy lah sangat kan. hahaha.
Akan tukar semua benda benda kat blog ni. Nak mulakan dengan kisah baru. Cerita baru. Kehidupan di Langkawi yang baru. Zaleha Zulhairy yang baru. Dan teman baru. :)
Tunggu je okay.