Tuesday, August 31, 2010

Hari hari tengok video GBC bah. . . .

Cepat lah 2 Sept 2010!!!!!

Tak sabar nak balik Shah Alam!!! Lama sangat dah tahan ni!! Esok lepas habis kelas serving terus gerak Jusco beli barang kejap lepas tu terus merempit ke jeti!! Bus pukul 1 pm!! So agak agak sampai pukul 6 petang!! Insan-insan tersayang menunggu di sana!! Ya Allah,selamatkan lah perjalanan aku ke kampung halaman esok!! Aminn :)

Search - Fantasia Bulan Madu

Mood lagu minggu ini..





Demi cintaku pada mu
Ke mana saja kan ku bawa
Ku hujung dunia ke bintang
Kejora

Demi cintaku padamu
Kukorbankan jiwa dan raga
Biar pun harus ku telan
Lautan bara

Bulan madu di awan biru
Tiada yang menggangu
Bulan madu di atas pelangi
Hanya kita berdua
Mengecap nikmat cinta
Yang putih tak terbendung
Sesuci embun pagi

Andai dipisah
Laut dan pantai
Musnahlah ilham
Hilang pedoman

Andai dipisah
Cahaya dan bulan
Gelap gulita
Musnah asmara

Deactivate

Dah deactivate acc FB.
Buat sementara waktu ni je.
Jangan tanya kenapa.
Banyak sangat musibah waktu terdekat ni.
Mungkin alasan yang sama time close acc MS dulu.
:')

Friday, August 27, 2010

Tak da mood langsung raya kali ni. Asik terbayang bayang kejadian malam tu. Sakit. Susah nak lupa.

Sunday, August 22, 2010

Buka puasa kali ini ditaja oleh Massy Snd Bhd. :)
Tengs Massy! :)



Meja tu sangat kecil. Mana lah muat makanan kitaorang.

Cuma meniru gaya senyum Massy tapi tak berhasil. Macam nenek kat Gombak tu je. 

Baju Massy dah sama dah dengan menu card tuh. 

Dayah muka ngantok la tuh. Budak ni memang kuat sesangat tidur. Badan slim gak. hmmmmm


 Nisa buat muka sabah dia pulaaaaaak. Haaaihhhhh geram aku!!

HAaaaaaaaaaa cha paling bagus. Muka senyum  je. Manis. Ayu. Anak dara lah kata kan.
*memang la sebab hang tak puasa!

Bergambar bersama menaja pada malam itu. 

*time makan tak amik gambar langsung sebab tak baik time makan sibuk bergambar. Tak sopan.*
Menunggu ketibaan Abang Lan. Awwwwwwwww!

Saturday, August 21, 2010

5 Cukup lah

Petang semalam, Amy kawan i pegang  jari jari comel i ni. Dia cakap.
" Akak, ni ustaz amy yang cakap,kalau jari kita bulat bulat,subur tau. Kak leha ni subur lah ni. Nanti dah kawin mesti anak ramai.
HAHAHAHAHHA! "

okay tak nak ramai ramai, kembar 5 cukup la kan?
:)




Friday, August 13, 2010

Edisi terpaling khas untuk Nazmin Saget

Mulai sekarang,aku anggap kau sama je macam penagih dadah kat tepi lorong tu. Hidup tak ada masa depan. Kau jijik. Kau tak layak berkawan dengan aku. Aku dah bosan dengan kau. Aku dah penat layan kau selama ni. Aku menyesal tak dengar cakap orang pasal kau . Okay sekarang masa untuk kau berambus pergi mati. Fin.

Saturday, August 7, 2010

Dan pabila tak sabar nak balik kampung halaman :)

Awal puasa ni dah plan nak balik rumah. Nak puasa,sahur dengan family.Nak bagi hadiah kat adik adik. Nak buka puasa rumah nenek,jumpa saudara mara. Nak celebrate birthday kawan baik. Nak buat cheese cake kat si dia.
Sangat tak sabar lah. :)