Wednesday, July 7, 2010

Dapat Keluar Dengan President French Club Uitm lah! :))

Bangga sangat tau dapat keluar dengan dia nih.Bangga gila chek habaq mai. Dah la hot,hensem,jambu,ramai junior minat,senior apatah lagi.
Fuhhhhhhhh berpeluh peluh before jumpa dia. Debar debar je rasa. HAHAHAHA. Ayat penipu lagi membodek.
Lutfi Syafiq. Budak kedah yang sama sama study kat Uitm Pineng dengan i. Dulu lah. Sekarang dia dah berhenti belajar. Nak kawen katanya. Pemalas dia nih. Unta padang pasir pon tak malas macam dia. :P
Ayat penipu lagi, hehe,dia ni sambung belajar kat Mahsa University. Dapat peluang SPA. 
Dapat lepak kejap je pon. Dah lama tak bersembang. Makin banyak mulut dia ni.Tak kesah lah,janji kami tetap berkawan sampai bila bila :)
 Makin tembam kan? Tak pa la,hang ada jusmate. hehe

Budak ni toksah citer lah,makan dr rozmey pon belum tentu kurus. :)

Cup cakes. Nyuuuummmmm nyummmmm! 

Kebetulan je nih pakai biru,tak da makna nak sweet sweet pakai sama. kan kan?:)

 Dia cakap dia naik 10 kg,dia tipu. i yang macam naik 10 kg. malu i, malu...
ahahahahhahah

No comments:

Post a Comment