Wednesday, June 30, 2010

PD sahaja lah!

Pd je pon. Poyo kan nak update kat blog. hehehe.
Boleh pula bila abg driver hensem(azrol) dah ambil semua kawan kawan,baru nak plan jalan mana. Ada yang ajak sunway je,ada yang ajak genting,ada yang ajak mandi sungai,last last PD je lah.
Tapi best la juga,sebab satu keta sumbat 6 orang. I yang besar ni memang la kena duduk depan. Hehehe. :P
Lagi satu,time ni sakit sikit,mula nak period so budak budak korang tak boleh nak kacau aku! Ni warning oleh YUNK kepada kawan lain.

Gerak dalam pukul 12 pm. Sampai adalah dalam pukul 1.30 lebih kurang. Terus cari nasik kau,masing masing kebulur. Lapar je muka. Makan lauk panas,sumpah i bagitau,PEDASSSSSS GILO! Makan berpeluh peluh kot. Fuhhhhhh tapi memang sedap lah! Tengkiu makcik,dah la murah,sedap pula. :)

Time ni dah sampai kat Rumah Api. Si nad tu memang suka membaca. Mana mana ada tulis apa apa dia lahhh yang rajin baca. :)
Okay bila dah naik je kat atas Rumah Api tu,korang akan nampak satu permandangan laut yang sumpah sumpah sumpah lawa! Tak terungkap dah ni,memang sangat lawa. Tengok je bawah memang gerun sikit la tapi rasa puas. Subhanallah. Cantik sangat. :)

Dah dah,kalau nak upload semua pic kat tempat tu sampai esok pon tak habis. :)
Destinasi seterusnya,TELUK KEMANG
Apa dia Radzi? Teluk Kemang. Bukan Cemang la,Kembung la,Kumin la,Lemang laaa. 
:))

Lepas ni kami naik bot pula. Ini kerja gila sebab lagi sekali tak plan pon nak naik bot pi mana mana. Ni tiba tiba ada abg BOY ajak naik bot .Ni pon best. Korang try la naik. Memang terkencing kencing lah naik bot ni, laju teramat. Abg boy ni suka lak tengok kitaorang dah terjerit jerit mintak tolong. Naik bot ni RM 10 seorang. Dia akan bawa korang ke satu pulau jauh sikit,kat situ boleh la bergambar. Kalau nak suruh dia amik korang lewat lewat pon tak apa,kot lah ada yang nak lepak lama sikit kan. Kot kot tak nak orang ganggu ke. hah ok la tuh! :)
Seronokkkkkkk. !!
DAH BALIK.
BYE BYE PD
JUMPA LAGI
:)))))))

No comments:

Post a Comment