Thursday, June 24, 2010

Husna. Jaga Diri Molek2 Molek Tau. :(



Nanti,jangan lupa leha tau. 
Tengs sebab jadi kawan yang baik.
Tengs sebab selalu teman leha jog walaupun husna main hp je.
Tengs sebab setiap hari teman leha pergi toilet walaupun di siang hari.
Tengs sebab sama sama diet tak makan nasi walaupun husna curi2 makan dekat dining sebab lapar.
Tengs sebab husna make up kan leha time nak keluar dating walaupun make up husna dah nak habis time tu.
Tengs sebab husna sekepala sangat2,tak payah cakap kita dah boleh tahu sendiri.
Tengs juga sebab husna bagi leha nasihat,tunjuk ajar.
RINDU AWAK SAYANG. :')

No comments:

Post a Comment