Wednesday, June 30, 2010

Apa niiiiihhhhhhhhh
Macam mana boleh tersuka dia niiiiiihhhhhhh
Alaaaaaaaaaaahhhhhhhh
Patot lah asik nak contack dia jeeeeee
Habisssssss habisssssss akuuuuuuu! 
Rilex rilexxxxx
Buat bodoh jeeeee lahhhhhhhh
:)

Terima kasih Cinta,Untuk Segalanya.. ..

Dapat award ok!!!!!
huhhhhhhh!!!!
Tengs ATHIRAH NAWANG <3

PD sahaja lah!

Pd je pon. Poyo kan nak update kat blog. hehehe.
Boleh pula bila abg driver hensem(azrol) dah ambil semua kawan kawan,baru nak plan jalan mana. Ada yang ajak sunway je,ada yang ajak genting,ada yang ajak mandi sungai,last last PD je lah.
Tapi best la juga,sebab satu keta sumbat 6 orang. I yang besar ni memang la kena duduk depan. Hehehe. :P
Lagi satu,time ni sakit sikit,mula nak period so budak budak korang tak boleh nak kacau aku! Ni warning oleh YUNK kepada kawan lain.

Gerak dalam pukul 12 pm. Sampai adalah dalam pukul 1.30 lebih kurang. Terus cari nasik kau,masing masing kebulur. Lapar je muka. Makan lauk panas,sumpah i bagitau,PEDASSSSSS GILO! Makan berpeluh peluh kot. Fuhhhhhh tapi memang sedap lah! Tengkiu makcik,dah la murah,sedap pula. :)

Time ni dah sampai kat Rumah Api. Si nad tu memang suka membaca. Mana mana ada tulis apa apa dia lahhh yang rajin baca. :)
Okay bila dah naik je kat atas Rumah Api tu,korang akan nampak satu permandangan laut yang sumpah sumpah sumpah lawa! Tak terungkap dah ni,memang sangat lawa. Tengok je bawah memang gerun sikit la tapi rasa puas. Subhanallah. Cantik sangat. :)

Dah dah,kalau nak upload semua pic kat tempat tu sampai esok pon tak habis. :)
Destinasi seterusnya,TELUK KEMANG
Apa dia Radzi? Teluk Kemang. Bukan Cemang la,Kembung la,Kumin la,Lemang laaa. 
:))

Lepas ni kami naik bot pula. Ini kerja gila sebab lagi sekali tak plan pon nak naik bot pi mana mana. Ni tiba tiba ada abg BOY ajak naik bot .Ni pon best. Korang try la naik. Memang terkencing kencing lah naik bot ni, laju teramat. Abg boy ni suka lak tengok kitaorang dah terjerit jerit mintak tolong. Naik bot ni RM 10 seorang. Dia akan bawa korang ke satu pulau jauh sikit,kat situ boleh la bergambar. Kalau nak suruh dia amik korang lewat lewat pon tak apa,kot lah ada yang nak lepak lama sikit kan. Kot kot tak nak orang ganggu ke. hah ok la tuh! :)
Seronokkkkkkk. !!
DAH BALIK.
BYE BYE PD
JUMPA LAGI
:)))))))

Tuesday, June 29, 2010

Baru Sampai I-City

Bawa kazen tercinta,pikah ke icity
:)
Tengs to aman yang amik kan gambar
:)
Dah dah.. 
Balik.. 
Hujan makin lebat..
Bising mak kang.. 
:P

Monday, June 28, 2010

Boyz II Men - On Bended Knee



"On Bended Knee"

Darlin' I can't explain
Where did we lose our way
Girl it's drivin' me insane
And I know I just need one more chance
To prove my love to you
If you come back to me
I'll guarantee
That I'll never let you go

Can we go back to the days our love was strong
Can you tell me how a perfect love goes wrong
Can somebody tell me how to get things back
The way they use to be
Oh God give me a reason
I'm down on bended knee
I'll never walk again until you come back to me
I'm down on bended knee

So many nights I dream of you
Holding my pillow tight
I know I don't need to be alone
When I open up my eyes
To face reality
Every moment without you
It seems like eternity
I'm begging you, begging you come back to me

Can we go back to the days our love was strong
Can you tell me how a perfect love goes wrong
Can somebody tell me how to get things back
The way they use to be
Oh God give me a reason
I'm down on bended knee
I'll never walk again until you come back to me
I'm down on bended knee

Gonna swallow my pride
Say I'm sorry
Stop pointing fingers the blame is on me
I want a new life
And I want it with you
If you feel the same
Don't ever let it go
You gotta believe in the spirit of love
It can heal all things
We won't hurt any more
No I don't believe our love's terminal
I'm down on my knees begging you please
Come home

Can we go back to the days our love was strong
Can you tell me how a perfect love goes wrong
Can somebody tell me how to get things back
The way they use to be
Oh God give me a reason
I'm down on bended knee
I'll never walk again until you come back to me
I'm down on bended knee

Wanna build a new life
Just you and me
Gonna make you my wife
Raise a family

Sunday, June 27, 2010

Lepas Rindu Akhirnya

Location-Genting
Tak nak upload gambar banyak banyak. Kang ada yang jelessssss. :P
Yang penting,i sangat happy time ni, walaupun ada kazen2 lain tak dapat join. tak pa la noooooo,tahun depan hang pa join. :)

Thursday, June 24, 2010

Diam je lah. 
Cakap banyak pon tak guna
Orang tegur kang dibalas balik teguran
Bukan nak terima dulu apa orang sampaikan

Yang tahu,
Kutuk orang,menilai orang,menghina orang,memaki orang
Dah masak sangat dah dengan awak

Apakata sekali sekala,bila orang tegur,cuba fikir balik
Tak perlu nak melatah je
Orang tegur tu sebab nak awak berubah
Sebab orang sayang awak
Sebagai kawan
Tu je
SUSAH?

Husna. Jaga Diri Molek2 Molek Tau. :(



Nanti,jangan lupa leha tau. 
Tengs sebab jadi kawan yang baik.
Tengs sebab selalu teman leha jog walaupun husna main hp je.
Tengs sebab setiap hari teman leha pergi toilet walaupun di siang hari.
Tengs sebab sama sama diet tak makan nasi walaupun husna curi2 makan dekat dining sebab lapar.
Tengs sebab husna make up kan leha time nak keluar dating walaupun make up husna dah nak habis time tu.
Tengs sebab husna sekepala sangat2,tak payah cakap kita dah boleh tahu sendiri.
Tengs juga sebab husna bagi leha nasihat,tunjuk ajar.
RINDU AWAK SAYANG. :')

Monday, June 21, 2010

Semakin kuat semangat aku kali ini
Alhamdulillah
Terima kasih tuhan
Terima kasih sangat sangat 
:')

Monday, June 14, 2010

Hampir sempurna semuanya. :)

Lagi 7 hari wahai Shah Alam tercinta. Hhehehehe.
Tahu tak? i tak ada masa langsung nak update blog,
sebab? ye sangat la malas.
Ni pon update kat library Uitm Dungun
Sangat sunyi kat dalam ni
Ini menunjukkan i selalu melawat library
sebab? ye nak baca paper la. :)
Okay tak nak lama lama sangat,malu pula rasa bila orang tengok tengok.
Mesti orang yang tengok i tu cakap,nak update blog pon pakai pc library.
Ahhhhhh suka hati aku la.
Hempok muka tu kang.
Ok jumpa lagi.
bYEEEE