Monday, May 3, 2010

Pagi Yang Cerah

Hari ni bangun awal pagi(10 am,pg la kan) rasa macam pelik sedikit. sebab buka mata je tengok kanan,ada Pain. Ye Pain,roomate kat Baiduri dulu. masa kat baiduri dulu,kitaorang tidur satu katil. alasan sebab takut. dua dua menakut sangat. walaupon badan macam comel je tapi muat okay katil single tu. suka peluk dia sebab dia pon suka peluk i. suka cium dia sebab dia pon suka cium i.ada bunyi geli@lesbo x? ahahhahhaha. :)
dia diantara kawan yang sangat paham pasal i. malam tuh,kami borak borak panjang sebab dah lama sangat tak jumpa. satu kampus pon jarang nampak dia. nih dah ada masa lapang ni i ajak dia tidur rumah.borak borak bergelak katawa sampai nangis2. suka borak hati ke hati dengan dia. antara perkara yang kami sering isu kan tentang boyfriend. YA pasal lelaki. dua dua masih single. dua dua masih mengharap cinta lama. dua dua masih seperti dulu,ceh baget sangat setia. ahahahhahaha.
i cakap,bila agak nya "orang itu" nak sedar ye kita sayang dia?kita masih tunggu dia? ..pain cuma balas.. satu hari nanti MUNGKIN.so maknanya tak tentu lagi la kan,hemmmmm tah la. habis,tak kan kita nak start dulu kan. tak kan kita pulak terhegeh2 nak bagitau "weih aku sayang kau la,aku nak berdua dengan kau la,aku nak hidup dengan kau la...paham x? " benda tu tak akan berlaku sebab rasa macam tercalar sedikit kemaruahan kedirian. bagi i,biar dia mulakan dulu. dah dia okay,kita jual mahal sikit dulu,last baru bersama. itu pon kalau ada jodoh la~
i cakap dengan kawan i ni,biar apa pun jadi,kita jangan jadi perigi. itu lebih baik kan. jangan nak menipu diri sendiri. buat statement macam macam tapi habuk pon tarak. nak sayang orang baru,kena sayang orang sekeliling yang susah senang selalu dengan kita.  sedar akan kehadiran mereka. jangan dah tak ada esok baru nak terjaga. :)

No comments:

Post a Comment