Saturday, May 22, 2010

Cerita Intersesi

Ramai yang tak tahu pasal i buat intersesi ni.Bila ada yang tanya, "kak leha cuti sem ni buat  ape?" so memang nampak sangat la i tak bagitau budak2 kelas kan. Bukan tak nak share cerita,tapi time exam week pon kita jarang dapat jumpa kan,bila masa nya nak cerita. Cuma kawan kawan rapat je tahu.

Okay mula mula masa masuk uitm dungun je ni,dari pintu masuk je,mamang nampak indah. Sangat sangat indah sebab betul betul depan dengan laut. So sape yang memang pencinta laut macam i ni,memang rasa teruja la kan. Tapi bukan boleh mandi pon.Bahaya budak2 ni cakap.Banyak yang dah arwah kat situ. haihhhhhh naik bulu roma dan segala bulu2 lain naik.

Lepas tu masuk bilik. Emmmmmm okay la, satu bilik 3 orang je.tak la sesak sangat. Cuma sebelum ni duduk rumah sewa,so dah rasa seronok lak bila duduk hostel.Dan kelas sangat la jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Sangat sangat. Biasa budak2 lelaki naik motor walaupun dalam kampus je hostel dorang. I ni memang terpaksa manapak la. Sampai kelas dah berpeluh2. Hahhhhhh rimas. Nasib baik kelas sejuk. Ok la sikit.

Kat sini ada sorang kawan,nama Burn,baik dia ni. Next sem dia nak pindah Uitm Pineng pula. So kat sini baik dengan dia.Banyak benda kitaorang fight pasal uitm ni. Pineng kecik la,Dungun ulu la,Pineng tak best kena duduk luar la,Dungun makanan mahal la. haaaaaaa benda2 kecik tu la asik cakap hari2. Padahal saja je pon,tak da point nak cakap kot. Hehehe.
Semua nya okay kat sini. Cuma nak cari barang je la. Susah sikit. Nak pergi kelas jauh,abih kelas,pergi makan kat Cafe,makan sedap pulak tu. Hehehe. Sorry babe,try diet lain kali je la. ahahahha.

Sorry la tak letak pic.Nanti tunggu bila2 free yea. I akan amik semua pic yang i rasa lawa kat sini. So budak2 uitm pineng boleh la compare kan? :D

No comments:

Post a Comment