Friday, April 16, 2010

tekanan sangat sekarang.
  • dengan nak exam,lagi2 bila pikir carry marks sangat sikit. sangat teruk. tak tau la macam mana final ni. nak kata banyak main mungkin juga. lagi2 dah duduk rumah sewa ni kan. hyemmmmmmmm
  • lepas tu dengan problem kawan lagi. ala benda ni normal la. musim semua orang tensyen kan. cakap tinggi suara sikit dah tarik muka. tapi benda ni i macam tak amik point sangat. sebab i rasa i tak boleh hidup tanpa kawan2 i.tak kisah la bff yang dekat SHAH ALAM ke,kat PINENG KE,kat KUANTAN ke,kat KL ke,JENGKA ke.  :))
  • gaduh dengan kazen lagi. ni baik punya gaduh. siap sindir. siap masuk geng" kami tak terasa apa2 pasal status kat FB." ahhahahhaha. sumpah kelakar la lu ni. orang tegur tu pelis la dengar. lu ingat wa saja2 je ke nak kasi lu hangin . kamon la. lu masih muda. jangan bazir kan usia muda ni. tak kesah la lu tak belajar pon,janji lu keja la,jangan nak harap duit orang. **&^*&(^(%(&$(&%*&^((*!!!!!
  • dengan kawan baik yang merajuk lagi. isshhhh seperti pondan tua nak merajuk2!! dah 2 minggu lebih x tak contack dia ni. . . . hemmmmmmmm suka hati la~

No comments:

Post a Comment