Sunday, April 4, 2010

April Fool Punya Pasal

mangsa pertama
i bagi kat mas idea nak kena kan bf nya. suffi. memang kelakar sampai suffi percaya 100% benda tu dan dia sakit hati. Hah dari situ pon kami boleh tahu yang si suffi ni sangat sayang kan. yeayyy!!
MISI BERJAYA!!

mangsa kedua
pagi tu time pergi kelas,i dah pakat dengan kawan2 i nak kena kan kawan i nama TYRA. ye konon si tyra ni mulut jahat cerita yang bukan2 pasal i. lama juga nak berlakon marah dengan dia sebab dia ni memang kawan rapat. sentiasa bertampar2,berpeluk pelukan,bermanja manja,bercium ciuman. so bila dah tak tegur sehari jadi lain. Bila kelas petang i cakap nak jumpa si tyra ni dan konon2 nak slow talk. mula2 ok je. dia cakap mana ada kak,tyra tak cakap apa2 pasal akak. sumpah demi allah. last2 dah kena psiko baik punyal,sampai i nampak mata dia macam dah nak nangeh,i dengan kawan2 jerit april fool!!!!! . ahahhahhahaha. sumpah tyra nangeh teruk time tu. tyra ku sayang,kami sentiasa sayang hang tau dak! :))
MISI BERJAYAAAAAA LAGIIII!!!!

mangsa ketiga
ni dengan kawan i. dia ni memang kawan yang i paling rapat sekarang. lelaki. i pernah post satu cerita pasal dia kat blog ni.i main2 je i cakap i suka dia. i msg malam tu,i cakap i dah jatuh hati bagai. haaaaaaa bila i bagi tau april fool dia marah. :(
sampai sekarang dah tak msg,tak call. kat status FB dia pon dia cakap APRIL PEREMPUAN FOOL. sumpah sedih. tapi malas nak fikir lah. sebab.... dia yang tak nak kawan dengan i kan. so paham2 la.
MISI GAGALLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

No comments:

Post a Comment