Friday, April 30, 2010

Wednesday, April 21, 2010

Berhenti Menangis

Berhenti menangis la leha sayang
Cukup cukup lah tuh
Malu dengan orang sekeliling. . . . . .

Friday, April 16, 2010

tekanan sangat sekarang.
  • dengan nak exam,lagi2 bila pikir carry marks sangat sikit. sangat teruk. tak tau la macam mana final ni. nak kata banyak main mungkin juga. lagi2 dah duduk rumah sewa ni kan. hyemmmmmmmm
  • lepas tu dengan problem kawan lagi. ala benda ni normal la. musim semua orang tensyen kan. cakap tinggi suara sikit dah tarik muka. tapi benda ni i macam tak amik point sangat. sebab i rasa i tak boleh hidup tanpa kawan2 i.tak kisah la bff yang dekat SHAH ALAM ke,kat PINENG KE,kat KUANTAN ke,kat KL ke,JENGKA ke.  :))
  • gaduh dengan kazen lagi. ni baik punya gaduh. siap sindir. siap masuk geng" kami tak terasa apa2 pasal status kat FB." ahhahahhaha. sumpah kelakar la lu ni. orang tegur tu pelis la dengar. lu ingat wa saja2 je ke nak kasi lu hangin . kamon la. lu masih muda. jangan bazir kan usia muda ni. tak kesah la lu tak belajar pon,janji lu keja la,jangan nak harap duit orang. **&^*&(^(%(&$(&%*&^((*!!!!!
  • dengan kawan baik yang merajuk lagi. isshhhh seperti pondan tua nak merajuk2!! dah 2 minggu lebih x tak contack dia ni. . . . hemmmmmmmm suka hati la~

Wednesday, April 7, 2010

Stop Pelis.

Orang sabah itu muncul kembali. haaaaaaa rasa macam happy. baca msg dia rasa macam nak lari laju2. rasa macam nak nangis. rasa macam nak jerit2. tapi tapi tapi....
macam jer la. bila fikir2 balik. tak da guna pon. dia datang kejap2 je. lepas tu hilang balik. so baik tak payah berharap kan,.penat tau. dekat 2 tahun menunggu,rasa sangat tak berbaloi. bodoh gila kan.kenapa la benda ni boleh jadi. iya sebab i memang begini. sebab apa? iya sebab tah~ diri sendiri pon dah tak tau nak cakap apa. . ayat nak cakap pon dah berterabur. korang nak paham pon susah kan.  ahahahhahaha.
 rilex la leha. tak mati pon tanpa dia. fikir ke depan. cepat2 la buka kan hati ni kat orang lain. cepat2 la suka kan orang timur itu. mungkin juga orang kedah. mungkin juga kl je. erkkkk? okayyyy tada siapa. 
okay lepas ni i janji tdak akan sesekali bercerita pasal lelaki sabah itu! saya janji ni. ahahahhahahahah :((

Sunday, April 4, 2010

April Fool Punya Pasal

mangsa pertama
i bagi kat mas idea nak kena kan bf nya. suffi. memang kelakar sampai suffi percaya 100% benda tu dan dia sakit hati. Hah dari situ pon kami boleh tahu yang si suffi ni sangat sayang kan. yeayyy!!
MISI BERJAYA!!

mangsa kedua
pagi tu time pergi kelas,i dah pakat dengan kawan2 i nak kena kan kawan i nama TYRA. ye konon si tyra ni mulut jahat cerita yang bukan2 pasal i. lama juga nak berlakon marah dengan dia sebab dia ni memang kawan rapat. sentiasa bertampar2,berpeluk pelukan,bermanja manja,bercium ciuman. so bila dah tak tegur sehari jadi lain. Bila kelas petang i cakap nak jumpa si tyra ni dan konon2 nak slow talk. mula2 ok je. dia cakap mana ada kak,tyra tak cakap apa2 pasal akak. sumpah demi allah. last2 dah kena psiko baik punyal,sampai i nampak mata dia macam dah nak nangeh,i dengan kawan2 jerit april fool!!!!! . ahahhahhahaha. sumpah tyra nangeh teruk time tu. tyra ku sayang,kami sentiasa sayang hang tau dak! :))
MISI BERJAYAAAAAA LAGIIII!!!!

mangsa ketiga
ni dengan kawan i. dia ni memang kawan yang i paling rapat sekarang. lelaki. i pernah post satu cerita pasal dia kat blog ni.i main2 je i cakap i suka dia. i msg malam tu,i cakap i dah jatuh hati bagai. haaaaaaa bila i bagi tau april fool dia marah. :(
sampai sekarang dah tak msg,tak call. kat status FB dia pon dia cakap APRIL PEREMPUAN FOOL. sumpah sedih. tapi malas nak fikir lah. sebab.... dia yang tak nak kawan dengan i kan. so paham2 la.
MISI GAGALLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(