Monday, March 15, 2010

Syukran. Masih Panjang Umur

Petang sabtu lepas,yang tinggal kat rumah i sorang je, Lepastu ajak si TYRA teman tidur kat rumah. Bila dah berdua duduk kat rumah,memang tak tau nak buat ape selain on9,tengok t.v. Bangun dah lambat sangat(1 pm kot) lepas tu memang tak tau nak makan apa dah melainkan makan meggi je la. Meggi pulak just beli kat kedai runcit bawah yang memang barang2 dah tak laku dan sangat la lama. Tapi nak buat macam mana kan,tu je mampu.
Lepas makan,kitaorang gosip2 cerita2 pasal budak kelas,plan untuk diet,pasal boyfren(walaupun i xda bf,hehehe). Dah petang2 dalam pukul 6 lebih i dah rasa lain. Sakit perut yang teramat sangat. Sangat sangat sangat. Dalam perut rasa macam ada baby,panas gila,isi perut bergerak. Dari lepas magrib tuh sampai tengah malam i muntah2 dengan teruk. Time tu tyra dah balik rumah dia,so tinggal i dengan nisa je. dah pukul 11 lebih tu.nisa tanya nak pegi hospital tak, i just angguk je. Apa pun dah tak boleh pikir time tu. Kepala sangat berat dan perut yang sangat sakit. Cuma teringat saudara ayah yang meninggal sebab sakit perut je. Damn!!
Nasib baik si mimi tinggal kan kereta dia. So mintak tolong Munir hantar kan. Dah sampai hospital semuanya terkawal. Doc cucuk sikit,kasi tahan sakit. Heheheheh
Dah 2 hari ni alhamdulillah. Lega sangat sangat. Rasa beruntung dapat kawan2 yang baik lagi mengambil berat. tenggggsssss iyaaaaaa!! 
Special tenggggsssss to~

NISA KATRINA 
TYRA
MIMI
MAS
MUNIR
NAZROL
AFIY
lebiuuuu all!!! <3

P/S : kalau nak diet sangat pon,make sure makan benda yang berkhasiat. meggi tu sangat tak elok ok!!






4 comments:

  1. no problem lah kak! sayng akaq k!!!

    ReplyDelete
  2. kalau i tahu u mkn maggie,i beli kilang maggie bg u..nak makan sgt kan???fine!

    ReplyDelete
  3. lutfi.. i nak diet laaa!! sbb tu mkn meggi.. ade kwn i ni kan,ari2 mkn megi kurus gile skg.. tp lain lak jadi nye..
    u tayah nak mrh2 sgt la,nt i dh xmkn.. ahahhahaah

    ReplyDelete