Friday, March 26, 2010

Nak Poyo Poyo Kejap Boleh Tak?

Saja nak post pic zaman zaman dulu. Motif? yeeee tiada. Untuk suka suka je. 
Ni kat Langkawi. Umur kalau tak salah la,18 tahun time ni. Mak yang tolong snap kan. Ni zaman pakai tudung dan selimpang kan je. :)

Odw ke Bukit Bintang. Tah apa yang ditengok kan tah la. Macam jakun kan masuk kl. :P

I pon pelik asal la kotak tu perlu ada. Raya 3 tahun lepas. Masa ni i dengan kazen baik i pakai baju kaler sama. 

Pic ni sangat kenangan. Masa letak kat myspace dulu,bukan kemain orang cakap pasal pic ni. Konon terkangkang dan tak manis. Tak kesah laaaaaaaaaa. Comment beratus gak time tu. Hehehe

Sumpah ini plastik. Jarang kot nak baca2 buku macam ni. Selalu masuk Mph ke,Kino ke,Popular ke,beli chocolate.Tu badan sedap sangat tuh.  lalalalalala

Kawan i yang tolong snap pic ni. Nak kata candid pon boleh juga sebab memang i tengah posing macam ni pon,tiba2 dia suruh pandang. Masa ni pergi Urbanscape 2009. kalau tak salah tengah tengok Yuna kot time tu. Kerna i memang tak minat langsung dia,so dari jauh sudaaa. Poyo je lebih time ni. hehehehe.

Location- Desaru. tarikh- 6.6.2008

KLCC. Kat taman yang ramai orang tu. Masa ni teman kazen i dari kedah datang. So nak bawak jalan2 kat area kl lahh kan.

Ni pula kat Langkawi. I gerak sana dengan member2 shah alam i. Best gila sangat time ni. Inshaallah bulan 6 ni nak jalan Redang pula dengan diorang.

Pic yang macam bajet artis ni pula kat genting. Lepak umah kazen i.

Okay tujuan sebenar sebab kalau korang nak tau,semua pic ni u pernah letak kat zaman2 ms tengah hot dulu. I suka pic ni, kawan i yang i suka tu pon selalu cakap dia suka pic ni sebab i suka pic ni dan akan suka sampai bila2 gambar2 i macam ni walaupun sekarang dia hilang kemana tah. Penat i cari dia tapi dia hilang. maybe sebab i dah close acc ms so dia pon tak boleh nak kesan i kat mana. hemmmmmmmm i tunngu dia juga. Sampai bila2. Sebab dia tengok semua pic2 ni la dia berkenan nak kawan i. siyes i sayang dia sangat2. :)


3 comments:

  1. sekarang dh kurus sikit okayyy

    ReplyDelete
  2. tetap di hatii..
    moga xputus hbungan kite!! weeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

    ReplyDelete
  3. lutfi- mane de la u... lg gemok.. dlu kecik skit.. kan kan..
    tyra-yeee tetap dihati! kalau putus pon kita cuba sambungkan.. luv u chenta! ;)

    ReplyDelete