Tuesday, March 16, 2010

Dua Insan

Masa time kelas chef Hidayat tadi.,rasa sangat best sebab...
  • Chef tiba tiba panggil duduk depan,muka i nak duduk depan? memang kelakar la. Seumur hidup jarang sangat nak duduk depan. Bukan apa,nanti orang belakang tak nampak bising2 pulak kan. Paham2 sendiri la. Hehehheheh
  • Lepas tu,chef terpijak kaki i,dia boleh senyum2 je tiba buka topik dan terus tanya "awak selalu pergi karoke kan?" ahahhahah. Nampak kantoi disitu yea. Mungkin ternampak gambar kat FB kot.Tapi i geleng2 kepala je la. Buat2 tak pernah pon pergi tempat2 macam tu. :)
  • Lepas tu,macam biasa chef ajak student nyanyi ramai2 . Chef biasanya akan pasang lagu yang femes2 dan dipaksa buka mulut seluas yang mungkin. Kene paksa nyanyi tauuuuuu. Lantak la kalau ada yang tak tau ke. Macam kawan i nama NISA,masa chef pasang lagu Raihan dia pura pura je nyanyi bukan dia tau pon. Ahahahhaha.
  • Haaaaaaaaa paling best chef buka lagu Dua Insan yang versi lamaa...!!!! Sumpah i sangat suka lagu ni. Teringat time muda2 dulu. Huhuhuhu. Masa ni pon,i boleh nampak budak kelas enjoy sangat. Haaaihhhh nasib baik duduk depan,kalaui tak memang dah siap menari2 dengan kawan i kat belakang.:P
Ini la lirik yang sangat2 syahdu. Sangat2 menusuk sanubari. Aaawwwwwwww~~

Bila kau senyum, ku gembira
Bila kau sedih, ku menangis
Bagai taman rindukan kembang
Ku rindu wajahmu oh! sayang

Di mana saja kau berada

Ku kan tetap bersamamu
Walaupun jasadmu jauh
Namun hatimu dekat selalu

Walau duri halangan menimpa

Bila cinta ada ku tetap setia
Hanya dikau dan asmara
Membuat hidupku bagai
Dalam Syurga

Biar masa berganti masa

Biar pun musim berubah
Telah ku katakan padamu oh! sayang

Hanya kuasa Tuhan dapat memisahkan


Jika kau tanya pada rembulan

Mengapa cahaya berseri-seri
Tentu jawabnya kepadamu
Kerna dikau cinta padaku

Ku persembahkan kepadamu

Sekuntum bunga mawar merah
Kau terima sambil tersenyum
Kembang yang harum kau cium

4 comments:

  1. jiwang? kadang2 kene jiwang juga kan zack.. :)

    ReplyDelete
  2. hehehe...yayaya!!!aritu i yg nyanyi dgn penuh semangat!yg lain blurr.hahah.jom duet nnt!!

    ReplyDelete
  3. duet? wahhhhh nak nak!! ahahahahha. bile tuh? hehehee

    ReplyDelete