Friday, March 26, 2010

Cintaku Tertinggal di Kuantan

Okay ingat tak lagi pasal i pernah cakap yang kalau dah kata kawan,tak kan putus punya... haaa ni la cerita nya. I gerak kuantan semata2 nak seprize bff i ni. sweet tak ? I gerak dari pineng pukul 12am. Perjalanan adalah dalam 9 jam. Dah la lupa bawa selimut,sweater suma,dalam bus sangat sejuk! Duduk pula sebelah mamat mana tah asik nak langgar2 atau erti kata lain nya,sendeng2 kat badan i.Tau la i besarrrrr.. :(

I sampai terminal pukul 7 am. Ijat kawan i kat kuantan amik i. Dia sampai terpaksa sewa kereta semata2 nak amik i tauuu. Hehehhehe.
Ni dekat East Cost Mall atau ECM. Masa ni pukul 8 lebih. I dah tak tau nak lepak mana dah. Kedai pon banyak tak bukak lagi. I dengan ijat just duduk je la. Tu je mampu kami buat. Ahahahhaah
Tengok ijat.. kesian dia kan. Kena bangun pagi semata2 nak amik i,lepas tu nak jalan kedai banyak tutup. Hehehhehe
Misi seterusnya ambil si Paez kat umah. Dia ni memang manjaaaa ni dengan ijat. Kan ijattt... :)\
Okay lepas tu beli kek kat kedai. Kek biasa je tapi boleh tahan sedap la.
Dah sampai kolej. Terus nyalakan lilin. Nak serangggg Hamni dahhhh!! Kamon Kamon!
Haaaaaa tu dia hamni yang pakai baju kurung tu.... Dia kata dia dah agak i nak datang,sebab dia rasa lain je pagi tu. cehhhhh ye ye la tu.
Iyaaaaaa tiup tiuppp!! Sampai nangeh2 tau si hamnie ni masa tiup lilin.
Ni la dia dua sabahat yang dah lama sangat tak jumpa. Masing2 kecil hati. Biasa la tuh kan,adat berkawan,mesti ada yang terasa,mesti ada gaduh2. Tapi usia mematangkan kita. Kita anggap semua tuh dah lepas. Tengok,kami boleh gelak2 bertukar cerita macam dulu dulu... :)
Ashraf. Rindu mu deh. Yang si ijat ni nak jugaaaa. Kasi la peluang sikit nak berdua dua dengan ashraf ni. Mamat kelate ni sangat baik dengan i,dulu suka kongsi2 cerita. Bila dah 2 tahun tak jumpa dia,rasa sama je macam dulu.
Pis Pis
Junior2 i dulu yang paling i sayang sangat2. Ecah dan Fiza.
Nurul+Hamnie+Leha+kak Ika
Yeaayyyyyy i dapat belon love2. tengsssss babe. :D
Bila dah petang2 sikit,Ijat ni bawa jalan kat Teluk Cempedak. Lepak tepi pantai. Best angin petang.
Paez ni memang suka buat muka gila dia tu. Tapi tapi dia sangat baik. Beruntung sapa dapat dia ni. :)
Rindu sangat kat kuantan. Bila tah dapat pergi sana lagi. 

No comments:

Post a Comment