Sunday, February 21, 2010

baru sampai pineng dah rindu rumah
rindu nak baring2 kat ruang tamu
rindu nak tengok t.v
rindu nak masak
rindu nak gaduh dengan aim
rindu kat mak
rindu kat ayah
dll 
:(

Tangisan Bersama Kazen Lagi

Khamis tu,kami dah janji nak lepak sama. Ezham bawa gf. Anys bawa "kawan". I sorang2. ahahhahahaha
Tak kesah la. Janji dapat keluar dengan mereka. Dah lama tak jumpa ezham ni. (adalah 3 minggu)
Rinduuuuu. :D
e'zham & emma
<3




anys & joker
bff
<3
sesi berbalas hadiah
e'zham dapat jersi German dari i and anys
suka la tuh
 ni la kejutan nya. i tak dapat agak pon dorang nak bagi hadiah. birthday day lepas. tapi dapat juga. before tu anys cakap kotak tu hadiah untuk si e'zham . rupanya untuk i. tengsssss sayanggggg!

jaket kulit idamannnn!!
mau nangeh suda....

muke gembiraaaaaa
malam lepak kat barrra 7,makanan sangat2 sedap!!

bermain bowling LONGKANG . galak gila main. sampai orang kiri kanan dah jeling2. padahal bukan habdal sangat pon.
bermain besbol pula


last dorang hantar balik rumah.
LEBIUUUUU SAYANGGGG
<3

Tuesday, February 16, 2010

sorry la jantan! ahahahhaah

SAYA DENGAN BERBESAR HATI INGIN MEMOHON MAAF KEPADA NISA KATRINA MOKHTARUDDIN KERNA TIDAK DAPAT MENYIAPKAN KERJA KURSUS PADA TARIKH YANG DITETAPKAN. INSHAALLAH KHAMIS INI SAYA CUBA UNTUK MENYIAPKAN JUGA DENGAN JAYANYA. TERIMA KASIH. :D

Saturday, February 13, 2010

Russian Roulette- leha :D


Take a breath, take it deep
Calm yourself, he says to me
If you play, you play for keeps
Take a gun, and count to three
I’m sweating now, moving slow
No time to think, my turn to go

And you can see my heart beating
You can see it through my chest
That I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger


Say a prayer to yourself
He says, close you eyes
Sometimes it helps
And then I get a scary thought
That he’s here means he’s never lost


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
That I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger


As my life flashes before my eyes
I’m wondering will I ever see another sunrise
So many won’t get the chance to say goodbye
But it’s too late to think of the value of my life


And you can see my heart beating
You can see it through my chest
That I’m terrified but I’m not leaving
Know that I must pass this test

And you can see my heart beating
You can see it through my cheat
That I'm terrified but I'm not leaving
Know that I must pass this test
So just pull the trigger

Friday, February 12, 2010

cerita han..

i ada sorang kawan ms yang belum jumpa tapi sangat la baik + best. serius i sayang gila2 kat dia. tapi sebagai sorang kawan la. han. pendek je name dia. tak tau la orang nya tinggi ke pendek kan. tapi i rasa dah dekat 2 tahun lebih jugak la kenal dia. mula kenal kat myspace rasa macam kelakar je...

tapi sejak akhir2 ni,dia selalu je berubah angin. kang tiba2 cakap malas nak msg la. tak nak msg dengan sape2 seminggu la. kang emo lagi. tah pape je. rilex suda la. awak nak manja2 dengan mak awak boleh la macam tuh. kan kannnn.

tapi walau apa pun,i suka la kat dia ni. otak kuning gila.(memang gila2 sikit)
ni ada pesanan sikit:

+saya suka sangat kawan dengan awak
+suka juga cara awak,sangat sengat
+awak penah cakap kat saya,tak nak kehilangan kawan mcm saya,sebenarnya saya pon sama juga. kalau boleh tak nak kehilangan awak. kita kawan jeeee sampai saya dah kurus.(maknanya lama lagi la tuh)ehhehe
+kalau awak nak tau,awak la orang pertama saya kasi baca blog saya time mula2 dulu saya buat blog(sooooo bertuah!)
+seperti yang awak tau,dalam ms pon awak sorang je la kawan saya. :P
+awak2..jangan fikir sangat pasal benda lama eh. saya tau apa awak rasa. awak cool je. okay? :)

masih ada yang sebegitu rupanya

Tepat jam 7 pagi, i dah bangun sebab mimi dah pesan kita kena gerak awal. dia ada majlis khatam quran kat rumah nya petang nanti. so i dengan mas pon memang dah sangat2 teruja nak balik.kitaorang gerak dari pineng dalam pkol 930 am. then around pukul 1230pm lebih kurang dah sampai kl sentral. pakcik mimi bawak kereta memang laju okayyy! tengggsss pakcik!! :D

Dah sampai je kitaorang decide nak makan kfc! gila rinduuuu kl sentral. rasa macam nak cium2 je lantal kl sentral tu tapi kang over sangat la pulak. belajar kat pineng je pon. hehehhehe. dah la si MAS ni bawak anak dia(elmo) tu semua stok nak pandang. gila busy body dorang ni kan. pandang sikit2 dah la ni ada yang tenung macam nak curi je elmo tu.yang si mas ni boleh depan orang pon still nak manja2 dengan elmo. haihhhhhh macam2 la kawan2 sengal ubi i ni tau. tapi akak masih sayangggg korangg okayy!! <3

Okay bukan tu sebenarnya yang i nak cerita hari ni. kisah nya begini, adalah seorang makcik cina umur dalam 50plus2.badan dia sihat.tenaga dia pon nampak ok. tak da la jalan bertongkat ke,kerusi roda ke kan.tapi apa yang buat i kurang senang tengok makcik ni, dia boleh dari meja ke meja,mintak makanan. sedangkan ada yang tengah makan pon boleh terbantut selera melihat gelagat makcik ni. dia akan buat muka macam nak nangis,lepas tu mintak duit sekali lak tu. bukan nya i cakap mintak derma tu keja yang teruk,tapi masa tu i tengok,ada la  4 5 meja dah dia dapat ayam+roti+air+wages. banyak kot dia dah makan. dan cara dia makan sangat la gelojoh+pelahap. lepas dia makan,dia mintak lagi kat meja2 lain and makan lagi dan makan lagi. kamon la makcik,orang boleh nampak kot makcik ni bukan nya tengah kelaparan tapi memang makan tu ikut nafsu.lagi satu,jangan la time orang tengah sedap2 makan pon makcik boleh datang kat orang tu. kesian dia. i rasa,makcik still boleh bekerja. nasib baik la manager kfc tu tak halau makcik. tapi,ada juga advantages dari kisah ni. contoh nya,masa ni la kita boleh nampak kesan 1 MALAYSIA. orang melayu dan orang india pon sama2 tolong makcik ni. lagi satu bila kita tengok orang susah,tak da siapa pon yang berani halau and diorang semua layan dengan cara yang amat baik dan sopan santun! haaaaa sikap macam ni lah baikkk punyeee! :D

p/s: i dengan mas beli handbag baru yeayyyy!! :)

Saturday, February 6, 2010

saya teringat dia la awk..
bukan salah sy pon tetiba teringat kat dia..
salah ke sy cite kat awak yg sy teringat dia..
awk jangan la nak emo..
sy tau awk rimas asik ckp psl dia je..
ok lps ni dah x ungkit psl dia dah.. :)