Wednesday, January 20, 2010

good byeee fayruff


FAYRUF-
classmate kat uitm pineng. boleh dikatakan agak rapat dengan dia. mulut sangat sangat bising.tak reti duduk diam. suka sakat orang.menyampuk cakap orang.(kadang2 lec tengah mengajar pon dia suka menyampuk). suka menyanyi. kuat2 lak tu sampai ramai budak kelas bengang. kalau kat kichen suara dia je la yang memekak. ada je tak kena. itu la. ini la. i ingat lagi last sem,before present kat chef makanan yang kita dah buat,ada satu ayat mamat ni memang kasi i nangis. dia kata,dia tak hahal kan apa yang i amik dari group dia(ada lahhh).

time ti memang rasa nak sepak je mulut dia tapi malas nak gaduh(sebab i kan memeng kakak yang baik,heheheh) tapi benda tu kejap je,lepas tuh kitaorang baik2 balik. buat macam tak da pape yang berlaku walaupun sebaliknya.Aruf(i pangil dia aruf) ni banyak share cerita dia kat i. pasal dia gaduh dengan kawan2 dia,pasal bf dia semua pon dia cerita dengan i. maybe sebab i ni suka mendengar bila seseorang itu bercerita kot.ada juga kawan2 kelas tanya,macam mana akak boleh tahan dengan mulut aruf tu. i diam je la. :D


tapi hujung last sem lepas,dia ada bagitau,dia nak tukar kampus. sebab tak boleh bawak culinary ni. aruf memang minat masak,tapi dia terkejut bila ada subjek yang tak da kene mengena macam retailing.managment.ect.mula2 i tak amik peduli sangat. sebab i tak yakin dia dapat masuk Diploma Seni Lakon tu. bukan calang2 orang dapat masuk. dia pon apply last mint cakap nak tukar kos.


tapi semalam,masa kelas Marketing,aruf tiba2 bagitau i dia dapat masuk. and reg lagi 2 hari.SUMPAHHH I TERKEJUTTT pastu terus menangis time tu. i bukan buat2 nak sedih ke ape. tapi sangat2 terkejut. 
ada kawan i nampak dia tanya,i ni nangis kegembiraan ke...tak..i nangis sebab fayruf dah nak pindah..lepas ni dah tak dengar suara sumbang menyanyi. haaaaaaaa sedeyyy nyeeee. :(


fayruf,akak harap sangat aruf boleh berubah,mula kan hidup baru. jadikan apa saja yang berlaku kat sini sebagai pengajaran. kat uitm shah alam tuh lagi seronok. nanti cuti sem kita jumpa la ok. umah akak belakang je uitm pineng. :D







No comments:

Post a Comment