Saturday, January 23, 2010

Forever 21

Part 1

malam malam buta dorang buat kejutan . serius tak dapat agak pon dorang nak beli kek sebab hampir seharian bersama. tak da pon dorang singgah mana2 kedai ke, apa ke. rupa2 nya suruh jiran(classmate) si munir dan nazrol belikan kek malam tuh. padan la jumpa kat bawah dorang tak tegur pon. masing2 buat muka. :D



kek tuh comel sangat. sebab tu makan satu slice je. ahahhaha. tapi sumpah kek tu comel. tengs tau kawan kawan rumaaahhhhh!! :)

hahhh! kan dah cakap sedap. ni x sampai berapa minit dah nak abis. semua kena tenyehh kek kat muka. tapi tak boleh la nak uploads,semua tak bertudung. :D

nih la dia housemate i yang sangat2 baik hati. terharu sangat malam tuh. sampai tak boleh tidurrr(yelah,call org kan,maxis kasi hadiah call free)  tapi mimi tak ada,dia pening lak time ni. before tu teruk juga dia kena baling kek. so lepas ni semua bersiap sedia juga yeee. kak leha akan balas satu persatu. jangan risau la. ahahhahaah
thannnnnxxxxxx babeeeee!! sayangggggg korang! :)


*sorry,pic tak banyak. paham2 la kan anak dara duduk rumah macam mana. hehehehe

No comments:

Post a Comment