Thursday, January 7, 2010

bye bye 2009, hye hye 2010

kejap je dah 2010. rasa macam baru je nak besar. okay tahun ni dah 21 !!!!. dah jadi anak dara sunti. tapi rasa tak macam 21 pon. ahahhaha. tak matang bak kata budak budak. :)

malas nak taip panjang panjang. nak bagi list azam baru je.

  • nak kurus-target turun 20 kilo++
  • nak jadi lebih sopan-sebab ramai sangat cakap i ni kurang sopan kadang....daaaa~
  • nak masak macam macam recepi-lepas tuh post kat blog,so u all boleh tengok dan try laaa!!
  • nak jadi lebih pemurah
  • tak nak joyah sangat(sikit2 je)
  • tak nak tinggal solat-inshaallah
  • tak nak ngumpat orang dah-harap2 la~   
  • tak nak malas malas dah!!! -lagi2 pasal study
hah tuh je la. buat banyak2 pon over pulak.
:)

 


 






 




 


 WELCOME 2010


No comments:

Post a Comment