Wednesday, December 23, 2009

Promise de Promise

Janji~ 
Pelik la sikap sesetengah orang ni. Cakap tak serupa bikin. Hari tuh cakap lain,nih cakap lain. Kan senang kalau berterus terang. Tak menyusahkan orang lain. I can't imagine what type of this people thinking while i say no when have some trouble. Stop lying sayang! U boleh panggil i sayang hari hari tapi tak nampak pon (gurl ok) Please respect others what are u try to do sayang. Tak kan benda kecik ni pon nak kena bagitau. Ok la ko mungkin sibuk bekerja cari duit lebih,tapi bila dah menyusahkan yang lain serupa ko duduk rumah je goyang kaki. Kesian kawan kawan i yang jauh datang tapi terpaksa cancel last minit sebab u. I tak marah pon kalau u cakap tak bole la leha, i busy...ok fine i tak handle benda ni. Tapi disebabkan u dah cakap nak join and one thing u cakap u sangat free,that's the reason lah sayang..again!. Dah banyak kali tau, ingat kan nak lupakan je tapi ni dah lebih. Ok next time kalau ada pape i bagitau u tapi memang i tak mengharap u ada~ memang mood gerammmmmm!!




Next time,jangan percayakan orang sangat!

No comments:

Post a Comment