Monday, December 21, 2009

Majlis Perkahwinan Abg Saudara= Abg Ayip : )


Hari ini bangun awal gila. Sebab nak ikut konvoi kenduri kawin ABG AYIP ni. AArrrhhggggg MENGANTOKKKK LAAAA!! Dah la malam susah nak tidur. Ni pagi2 dah kene bebel dengan mak,bangun bangunnnnn!!!
Minggu ni rumah pengantin perempuan,jauh..kat IPOH. Ada la 3 jam dari shah alam. Time raya haji tuh si pengantin lelaki ni dah minta tolong amik gambar sebab photographer tak sempat nak booking. Tu la time cuti sekolah ni memang ramai orang kawin. So dengan rela hati setuju la nak amik kan gambar. Tapi ayah pon amik kan jugaa gambar tadi....boleh tahan la lawa. 





serius pak..senyum sikit la.. orang minang ganteennggg!! heeheh



meh lipstik sikit meh  


pandang saneeeee....Senyummm!!

 
dah lama tak nonton live orang main kompang 


budak budak
 

ayah pengantin lelaki 


ibu pengantin lelaki 


mak juga nak tepung tawar.sabar mak,turn mak nak dapat menantu lambat lagi. ahahhahah 


sesi makan beradab

 
sempat lagi bagi syarahan ugama



 yeeaaayyyhhh cekik dia ayim! adik akak ni memang hebat!  


 cin dun(name baru) dan familynye 


 sara retrooo seyhh! 
  

 dia curik selendang dan shawl saya!!



























No comments:

Post a Comment