Wednesday, December 30, 2009

Selamat Ulang Tahun E'zham

selamat hari jadi dear!

semoga panjang umur!

semakin hensem tahun depan!

kerja keras ye along!

wa sayang lu!

banyak sangat kenangan kita lalui bersama

walaupun wa duduk shah alam,lu kuala lumpur

tapi bila wa cuti sem je,kita mesti jumpa

lepak lepak sambil sepak sepak

best best

tapi adakalanya mungkin ada yang terasa hati

biasa la tuh kan...

:')

*tak tau nak cakap ape. sebab tiba tiba macam sebak*


 
 
 



Monday, December 28, 2009

oh MOK



nak diet nak diet! haaaaaa bila nak kurus ni. :(

ok ok ni betul betul

nak kurus gak sebelum july 2010

sebab ape july?

ye sebab july nanti saya nak jumpa dengan kawan lama saya

nanti bila dia tengok saya..

ada dia akan berkata begini

"lehaaaaaaaaa,makin semangat kau sekarang kan!! bila nak kurus ni? AHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA!! "

ataupun begini

"lehaaaaaaaa,kau dah kurus sekarang. makin comel. haaaa macam ni boleh la jadi kekasih hati aku. :) "

okay saya jujur,saya suka dia..so saya memang nak kurus sebab dia. 

>>>>>so pandai pandai la buat keputusan. semuanya ditangan kau leha. kalau kawan lain boleh buat kenapa kau tak boleh? kalau kat biggest loser boleh buat kenapa kau tak boleh kan? :)

ok kali ni kena jujur lagi

berat sekarang 85 kg

dah puas makan,langsung tak diet beberapa bulan

so target nak tinggal 65 kg before bulan july ni boleh tak?

ye mesti boleh punya!! :D

Good luck leha!

Wednesday, December 23, 2009

Promise de Promise

Janji~ 
Pelik la sikap sesetengah orang ni. Cakap tak serupa bikin. Hari tuh cakap lain,nih cakap lain. Kan senang kalau berterus terang. Tak menyusahkan orang lain. I can't imagine what type of this people thinking while i say no when have some trouble. Stop lying sayang! U boleh panggil i sayang hari hari tapi tak nampak pon (gurl ok) Please respect others what are u try to do sayang. Tak kan benda kecik ni pon nak kena bagitau. Ok la ko mungkin sibuk bekerja cari duit lebih,tapi bila dah menyusahkan yang lain serupa ko duduk rumah je goyang kaki. Kesian kawan kawan i yang jauh datang tapi terpaksa cancel last minit sebab u. I tak marah pon kalau u cakap tak bole la leha, i busy...ok fine i tak handle benda ni. Tapi disebabkan u dah cakap nak join and one thing u cakap u sangat free,that's the reason lah sayang..again!. Dah banyak kali tau, ingat kan nak lupakan je tapi ni dah lebih. Ok next time kalau ada pape i bagitau u tapi memang i tak mengharap u ada~ memang mood gerammmmmm!!




Next time,jangan percayakan orang sangat!

Monday, December 21, 2009

Majlis Perkahwinan Abg Saudara= Abg Ayip : )


Hari ini bangun awal gila. Sebab nak ikut konvoi kenduri kawin ABG AYIP ni. AArrrhhggggg MENGANTOKKKK LAAAA!! Dah la malam susah nak tidur. Ni pagi2 dah kene bebel dengan mak,bangun bangunnnnn!!!
Minggu ni rumah pengantin perempuan,jauh..kat IPOH. Ada la 3 jam dari shah alam. Time raya haji tuh si pengantin lelaki ni dah minta tolong amik gambar sebab photographer tak sempat nak booking. Tu la time cuti sekolah ni memang ramai orang kawin. So dengan rela hati setuju la nak amik kan gambar. Tapi ayah pon amik kan jugaa gambar tadi....boleh tahan la lawa. 





serius pak..senyum sikit la.. orang minang ganteennggg!! heeheh



meh lipstik sikit meh  


pandang saneeeee....Senyummm!!

 
dah lama tak nonton live orang main kompang 


budak budak
 

ayah pengantin lelaki 


ibu pengantin lelaki 


mak juga nak tepung tawar.sabar mak,turn mak nak dapat menantu lambat lagi. ahahhahah 


sesi makan beradab

 
sempat lagi bagi syarahan ugama



 yeeaaayyyhhh cekik dia ayim! adik akak ni memang hebat!  


 cin dun(name baru) dan familynye 


 sara retrooo seyhh! 
  

 dia curik selendang dan shawl saya!!



























Friday, December 18, 2009

Happy Birthday Azrol

s
BFF  Laahhhhh!! 




I yang buat kek ni tau! :) 




Saje Nak Market Camera Nad 




Azrol Muka Terkejutttt 




Jangan Nanges Azrollll..Ni Mesti Nak Nangeh Tahan2 Je 




I Ngan Pieka Saje Nak Nyibuk. lalallalallaal



 
 Si Kembar Ni Pon Nak Nyibuk Sama :P 






Mereng2 Jappp!!  




Comel Kan Depa? love love La Korang!!

 

Kide! Last Jumpa Dia Time SPM dulu. Tak Berubah. Lembut Je Orangnye Bila Bercakap. Ramai Terkejut Dia Ada Malam Tuh. Hehehehhe 




Hensemmm Laaaaahh Tuh



Okeh! SELAMAT ULANG TAHUN KAWAN! :)