Friday, November 6, 2009

Mimpi apakah ini?..

Balik dari exam Hospitality tadi aku memang dah bajet nak terus tidurrr. Malam tadi dekat pukul 5 am baru mata boleh lelap. Siot je. Time tidur,aku dapat satu mimpi. Tak tau asal boleh mimpi budak ni. Adakah sebab problem yang timbul antara kami berdua sejak akhir2 ini? ataupun aku terlalu pikir pasal dia? ataupun aku RINDU dia??...
Dalam  mimpi tu kitaorang ramai2 lepak kat umah aku. Aku ada buat makan2 tak ingat untuk apa. Tapi saudara2,kawan2 suma ada. Macam hari raya pon ada sebab aku pakai baju kurung time tue. Dalam mimpi tue si mamat ni baik,xda la emo2 pape. Kami berlari2 berkejaran main apa tah sambil pegang botol spray. Pieka pon ada malam tu. NAd ada. Acap ada.Yunk ada. RADZI X DA.... Ahahhaha.
Sebenarnya kawan aku yang bernama AZROL ni antara kawan lelaki yang cpt emo,cpt terasa pape if sape2 pon ada wat something. Memang dulu aku penah marah si azrol ni sebab....adalah x bole bgtau. So aku memang rengang dengan dia dah dekat 2 bulan...!! Gila la x kawan dah 2 bulan,mak aku cakap kalau x kawan lebih 3 hari dah dohsa. Tp aku xda niat lain,kami dah pakat untuk sepraiz birthday party dia hujung bulan ni. Ye kami semua satu geng dah pakat! :)
Tp kan,sesungguhnya aku gila teramat rindu nak borak,ym,gosip suma suma la ngan dia. Aku tahan je selama ni kalau nampak dia on9,xkan aku nak tegur kan. Buat bodo jer la. Kadang2 kalau aku nak ngadu pape pon aku suka cter nagn dia.  Pasal kwn lelaki ke,pasal diet ke,pasal emo pape ke. Sebab dia antara org yang suka mendengar masalah orang dan akan cuba setel kan disamping beri sedikit nasihat@kata2 peransang.
So AZROL,aku nak mintak maaf mungkin ko ada terasa kot. Pasal benda tu. Tapi ko tggu nanti kitaorg kasi ko sampai nanges nenges. KAWAN.
YEA KAWAN  :) 





Ni la dia AZROL si kuat melantak~

No comments:

Post a Comment