Saturday, November 28, 2009

TM NETT DI BUKIT BINTANG







\
Shell dah macam artis je tuh. Padahal nak sign untuk ambil benda free. Heheh





 Jumpa mereka pula. Mereka berdua masuk flash mob. Tapi tak sempat pula nak nonton.



Disebabkan hujan,begini lah jadi nye.



 
Tomok pon ada ok! I berdiri depan sekali. :)





 Ramai kan orang. Sesak gila.



Last pic huduh. benci! heheh

Kejutan Untuk Mama E'zham

Selamat Hari Jadi Makcik Samsiah :)
Cari hadiah,bunga,kek,cup cakes dan kfc di Shah Alam. Lepas tu terus ke Batu Muda gombak meraikan hari yangm istimewa ini.Mak cik samsiah ni mama ezham. Makcik ni baik orang nye. Suka ketawa sambil guling guling  ;))






Saturday, November 14, 2009

Final exam sudah habis yeaayy~

Last paper food hygiene tadi,setengah jam aku keluar awal. Tapi bengang gila aku tak boleh nak buat ada la 7 8 soalan(esei ok!!). Rasa dah rugi berapa puluh markah. Belum yang bulat bulat lagi,main tembak je. Apakena dengan aku hari ni pon tak tau. Nak kata excited balik umah tak jugak sebab parents aku amik esoknye. Dah la soalan yang aku tak dapat jwab tu soalan yang aku dah buat dan dah keluar past year paper!! ahhh!! Sengal!!
Mira roomate aku yang just baca sekali imbas soalan past year aku buat pon dia boleh jawab. Tah la. Benda dah lepas. Bukan boleh buat pape. Berserah je la. Janji usaha. Ayah pon cakap,keputusan belakang cerita. Yang penting attitude!! Ayah memang selalu bagi nasihat bab bab masa depan ni. Cuma kami adik beradik je mungkin tak nampak lagi kesan kalau ada bad behavior ni. in case kalau ada antara kami yang buat salah,semua akan kena ceramaaaha.(termasuk mak,ahhahahhah)
Kalau dapat bagus pon sebab meniru,sebab nasib je,sebab rapat dengan lecturer,tak payah la kan. So apa yang perlu aku lakukan lepas ini banyak berdoa je lah. Dah ni je yang aku mampu buat. : )

 


Muka bengang+bangang lepas jawab exam tadi.
Tapi happy sebab ada yang tegur baju dan selendang ni cantik. Hehehehhehe
Tengs babe :)

Friday, November 6, 2009

Mimpi apakah ini?..

Balik dari exam Hospitality tadi aku memang dah bajet nak terus tidurrr. Malam tadi dekat pukul 5 am baru mata boleh lelap. Siot je. Time tidur,aku dapat satu mimpi. Tak tau asal boleh mimpi budak ni. Adakah sebab problem yang timbul antara kami berdua sejak akhir2 ini? ataupun aku terlalu pikir pasal dia? ataupun aku RINDU dia??...
Dalam  mimpi tu kitaorang ramai2 lepak kat umah aku. Aku ada buat makan2 tak ingat untuk apa. Tapi saudara2,kawan2 suma ada. Macam hari raya pon ada sebab aku pakai baju kurung time tue. Dalam mimpi tue si mamat ni baik,xda la emo2 pape. Kami berlari2 berkejaran main apa tah sambil pegang botol spray. Pieka pon ada malam tu. NAd ada. Acap ada.Yunk ada. RADZI X DA.... Ahahhaha.
Sebenarnya kawan aku yang bernama AZROL ni antara kawan lelaki yang cpt emo,cpt terasa pape if sape2 pon ada wat something. Memang dulu aku penah marah si azrol ni sebab....adalah x bole bgtau. So aku memang rengang dengan dia dah dekat 2 bulan...!! Gila la x kawan dah 2 bulan,mak aku cakap kalau x kawan lebih 3 hari dah dohsa. Tp aku xda niat lain,kami dah pakat untuk sepraiz birthday party dia hujung bulan ni. Ye kami semua satu geng dah pakat! :)
Tp kan,sesungguhnya aku gila teramat rindu nak borak,ym,gosip suma suma la ngan dia. Aku tahan je selama ni kalau nampak dia on9,xkan aku nak tegur kan. Buat bodo jer la. Kadang2 kalau aku nak ngadu pape pon aku suka cter nagn dia.  Pasal kwn lelaki ke,pasal diet ke,pasal emo pape ke. Sebab dia antara org yang suka mendengar masalah orang dan akan cuba setel kan disamping beri sedikit nasihat@kata2 peransang.
So AZROL,aku nak mintak maaf mungkin ko ada terasa kot. Pasal benda tu. Tapi ko tggu nanti kitaorg kasi ko sampai nanges nenges. KAWAN.
YEA KAWAN  :) 





Ni la dia AZROL si kuat melantak~